Portofoliu

Instalatii electrice de interior si exterior

FreeLux Electric este autorizata ANRE pentru executie de instalatii electrice pana in 1000 de Volti (pe joasa tensiune)

Suntem o echipa de profesionisti care si-au propus prin experienta, inalta calificare, seriozitate si parteneriate sa asigure servicii excelente de calitate dedicate clientilor, in domeniul instalatiilor electrice.

Mai mult
Pentru noi caliatatea si siguranta serviciilor prestate sunt obligatorii. Am format o echipa de de electricieni autorizati ANRE cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor electrice capabili si competenti, in baza carora ne-am autorizat si societatea la ANRE.

Datorita calitatii materialelor folosite, a masuratorilor si verificarilor efectuate instalatiile electrice executate au o durata de exploatare indelungata. Prin specialistii nostri putem integra intr-un mod optim instalatii electrice, instalatii de climatizare incalzire, retele de date si voce, precum si instalatii video de securitate si acces.

Executam la un inalt nivel de calitate instalatii electrice interioare, inclusiv bransamentele electrice si instalatiile de impamantare necesare, pentru: locuinte,birouri, spatii comerciale si de productie, hale industriale.

Related Portfolio