Portofoliu

Instalatia de topire

FreeLux Electric va propune solutii moderne in domeniul automatizarilor industriale in domeniul industriei constructiilor de masini pentru agricultura, a statiilor de afalt, a statiilor de betoane, a industriei textile, etc.

Grija fata de cerintele fiecarui client si oferirea de servicii de calitate ne definesc. Faptul ca acordam o atentie deosebita clientilor, gasind împreuna solutii complete, pe termen lung, ne recomanda sa devenim un partener de încredere în domeniul automatizarilor industriale.

Atuuri

Abordam cu responsabilitate toate activitatile specifice unui integrator de sistem, investind în dezvoltarea de solutii noi pentru automatizari industriale si sisteme de masura. Cautam întotdeauna sa raspundem provocarilor unei piete în continua evolutie si acoperim un spectru extins al nevoilor clientilor prin competenta, servicii si echipamente de ultima ora.

Avem capacitatea de a acoperi un spectru extins al nevoilor clientilor, prin servicii la scara mare si de calitate si prin competente tehnice. De la expertizarea aplicatiei din punctul de vedere al sistemului de automatizare, realizarea proiectului si pâna la instalarea si punerea sa in functiune, suntem pregatiti.

Astfel reusim sa livram servicii la standarde inalte si sa anticipam nevoile clientilor, având la indemana solutii adecvate si optime.

 

Related Portfolio